Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Nadia Comăneci are Reality-Show la BBC !!!

Posted by club13 pe August 10, 2014

Nadia Comăneci are Reality-Show la BBC !!!

NADIAC

Nadia Comăneci îşi face sâmbătă debutul în televiziune şi nu oriunde, ci la postul BBC din Anglia. Frumoasa româncă nu a uitat prima ei dragoste, gimnastica, şi urmează să fie jurat într-un reality-show care va avea drept vedetă acest sport şi care se numeşte „Tumble”.

Nadia Comăneci (53 de ani) are mari emoţii pentru seara de sâmbătă. „Zeiţa de la Montreal” îşi face debutul în televiziune, la postul public din Marea Britanie, BBC. Frumoasa sportivă va fi jurat într-un reality-show, Tumble, în care gimnastica este vedeta.

În cadrul emisiunii, mai multe staruri din Albion vor intra într-un program de antrenamente, iar „mentori” le vor fi cei mai buni gimnaşti ai lumii. Printre concurenţii înscrişi se numără Sarah Harding, de la „Girls Aloud”, fostul actor din „EastEnders”, John Partridge, actriţa Lucy Mecklenburgh, din „The Only Way Is Essex”, Amelle Berrabah, de la „Sugarbabes”, Emma Samms, din „Dinastia”, fostul component al trupei „Steps”, Ian „H” Watkins, campionul mondial la box, Carl Froch, prezentatoarea show-ului „Loose Women”, Andrea McLean, şi fostul prezentator Peter Duncan.

Cu emoţii mari pentru seara în care producţia va fi difuzată în Marea Britanie, Nadia este convinsă că show-ul va prinde la public, pentru că va fi unul de nota 10.

„Am încredere că va fi un show extraordinar. Îmi place că suntem pioneri în ceea ce priveşte acest format. Au fost tot felul de emisiuni. Iar dacă nu încerci să faci ceva, nu ai de unde să ştii dacă merge sau nu. Am emoţii pentru că este un show în direct. Nu va fi periculos pentru concurenţi, deoarece învăţarea se face treptat. Avem bârnă, cerc, trapez şi trambulină, deci este o combinaţie între creativitate, gimnastică, muzică şi costume, un adevărat spectacol de divertisment. Ce mai este grozav este faptul că sunt concurenţi cu vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani”, a mărturisit entuziasmată Nadia.

Show-ul pe care îl va juriza şi românca noastră a fost inspirat de emisiunea „Dansez pentru tine”, din Marea Britanie. Aceeaşi producţie a mai avut astfel de derivate în spectacolele de televiziune, cum ar fi „Splash” sau „Dansând pe gheaţă”, care au mare succes la multe staţii din afară.

Nadia este răsfăţata juriului, întrucât este singura prezenţă feminină, alături avându-i pe gimnaştii Louis Smith şi Craig Heap şi pe coregraful Sébastien Stella, care a realizat dansul din clipul lui Pink, „Try”.

Recomandari :

Tot ce trebuie sa stii despre fitness!

Pilulele contraceptive dublează riscul de cancer la sân !!!

Cum slabesti 5kg in 10 zile cu ajutorul porumbului…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: