Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Cele mai romantice destinatii din Romania pentru Sfantul Valentin !

Posted by club13 pe Februarie 9, 2014

Destinatii romantice de Valentine’s Day

bran
Sfântul Valentin este ocazia perfectă pentru o escapadă romantică la început de an, iar dacă nu ţi-ai făcut planuri pentru Ziua Îndrăgostiţilor, aruncă un ochi peste aceasta lista de destinaţii româneşti numai bune pentru a celebra iubirea. Spre marele noroc al amorezilor, anul acesta Valentine’s Day pică într-o zi de vineri (14.02.2014), ceea ce înseamnă că puteţi avea o minivacanţă romantică de cel puţin două zile.

  •     Mamaia

Iarna, Mamaia capătă un look cu totul diferit şi poate fi o destinaţie numai bună pentru petrecerea unui weekend romantic, cu ocazia Sfântului Valentin. O plimbare pe faleză, o cină la un restaurant cochet şi două nopţi de amor la hotel sunt ingredientele esenţiale pentru o escapadă romantică reuşită.

  •     Poiana Braşov

Dacă nu eşti genul de persoană căreia să-i placă marea în timpul iernii, poţi alege ca destinaţie de Sfântul Valentin Poiana Braşov. Un pachet turistic de Valentine’s Day, la un hotel de 4 stele, costă în jur de 300 de lei de persoană, însă în preţ este inclusă şi o cină romantică.

Sigur că din ofertele hotelierilor de Ziua Îndrăgostiţilor nu lipsesc şi alte servicii romantice, cum ar fi room service-ul, o şampanie gratuită, şedinţe de masaj şi acces la spa, piscină sau jacuzzi.

  •     Bran

Anul acesta, îţi poţi invita partenerul la o vacanţă romantică în zona Bran. Aici puteţi găsi o mulţime de oferte avantajoase din partea hotelierilor şi proprietarilor de pensiuni, iar dacă sunteţi mai boemi, puteţi opta pentru un pachet turistic care include o cină romantică, muzică live şi un foc de tabără.

  •     Vatra Dornei

An de an, Sfântul Valentin coincide cu Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei, aşa că dacă vrei un weekend în care să îmbini cum nu se poate mai bine romantismul şi distracţia pe pârtie, aici trebuie să vii cu partenerul tău.
De altfel, luna februarie este un moment numai bun pentru o minivacanţă în ţinuturile Bucovinei. În toate staţiunile hotelierii scad preţurile şi îşi întâmpină musafirii cu mult drag şi bucate tradiţionale.

  •     Sinaia

Situată la poalele Munţilor Bucegi, Sinaia este una dintre cele mai frumoase destinaţii pentru tinerii îndrăgostiţi care îşi doresc să petreacă Sfântul Valentin departe de zarva marilor oraşe.

  •     Sighişoara

Aerul medieval pe care încă îl păstrează străzile cetăţii pot transforma Sfântul Valentin într-o zi cu totul şi cu totul specială pentru voi. Rezervaţi-vă o cameră la hotel şi luaţi la pas străduţele înguste, apoi alegeţi un restaurant care vă oferă o cină la lumina lumânării şi bucuraţi-vă de fiecare moment în care sunteţi împreună.

Sunt şi alte destinaţii romantice de Sfântul Valentin care merită luate în calcul. Este vorba, printre altele, despre Braşov, Sibiu, Cluj şi Timişoara.

Recomandari pe aceeasi tema :

Sms d` Amore ( Mesaje de iubire in Italiana )

60 de Sms-uri Scurte de Dragoste Amuzante

Cadouri originale de Sf. Valentin / Dragobete

Mesaje de Sf. Valentin – Valentine’s Day

Declaratie de Dragoste in Engleza – Declaration of Love

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: