Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Marea Britanie nu mai ofera ajutor imigrantilor

Posted by club13 pe ianuarie 20, 2014

Marea Britanie pune noi piedici imigrantilor

flag         Începând cu aprilie, nou-veniţii din Uniunea Europeană nu vor mai putea primi şi ajutor de şomaj, şi ajutor pentru locuinţă, au afirmat ministrul Muncii şi Pensiilor, Iain Duncan Smith, şi ministrul afacerilor Interne, Theresa May, într-un articol publicat în ziarul britanic „The Daily Mail“.
Miniştrii susţin, în articolul cu titlul „Această trădare ruşinoasă“, că muncitorii britanici au fost trădaţi de un sistem care i-a lăsat pe margine în timp ce a oferit locuri de muncă străinilor. „Aceste noi măsuri pentru imigraţie şi beneficii îi vor descuraja pe cei care încearcă să exploateze sistemul“, au explicat cei doi miniştri în „Daily Mail“.
Reuters aminteşte că guvernul conservator al premierului britanic, David Cameron, încearcă să contracareze popularitatea Partidului pentru Independenţa Regatului Unit (UKIP, eurosceptic), partidul preferat al britanicilor conform sondajelor, prin înăsprirea regulilor referitoare la imigraţie şi ajutoarele sociale. Cameron a anunţat în decembrie anul trecut o serie de reguli noi menite să-i oprească pe imigranţii din UE să primească ajutoare sociale imediat ce ajung în ţară. Conform acestor reguli, imigranţii trebuie să aştepte trei luni înainte de a aplica pentru asistenţă socială.
Oficialii UE au criticat Marea Britanie în repetate rânduri pentru abordarea sa din ce în ce mai dură cu privire la imigraţie, care a agravat relaţiile deja tensionate dintre Bruxelles şi Londra din cauza dorinţei Marii Britanii de a-şi renegocia relaţia veche de 40 de ani cu Uniunea Europeană, aminteşte Reuters. Potrivit sondajelor, alegătorii britanici consideră imigraţia una din cele mai mari motive de îngrijorare, deşi oamenii de afaceri au avertizat că au probleme în găsirea muncitorilor necalificaţi pentru locuri de muncă cu salarii mici, adesea completate de imigranţi.

 

Alte Articole :

Lisa Sparxxx femeia care a facut sex cu 919 barbati intr-o singura zi

Romanul care a invadat Marea Britanie a fost concediat

Cum isi face Politia din Buzesti datoria

Schimbari in educatie in 2014

 

Muzica Noua :

ATB feat. Stanfour – Face To Face ( oficial video + Karaoke + Lyrics )

Enrique Iglesias – El Perdedor ( video + Lyrics )

Sore – Dor sa-ti fie dor – videoclipul si versurile

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: