Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Cine e numarul 1 ?

Posted by club13 pe Iulie 13, 2012

Nicolae Guta e numarul 1

Nicolae Guta fiul manelistului Nicolae Guta Sr. (da e acelasi nume … din lipsa de idei sau de alte nume …)  a fost declarat respins la examenul de bacalaureat sustinut in sesiunea de vara din acest an, absolventul Liceului privat „Apollonius” din Petrosani obtinand nota 1.00 la Limba si literatura romana. Astfel, acesta a picat examenul de bacalaureat, obtinand nota 1.00 la Limba romana.

Nicolae Guta, absolvent al Liceului „Apollonius” din Petrosani, unitate privata, nu a reusit sa obtina nota de trecere la examenul de bacalaureat. Astfel, in dreptul pozitiei cu numarul 185 de pe listele cu rezultatele la bacalaureat, unde este inscris „Guta N. Nicolae”, reprezentantii comisiei de bacalaureat au trecut „Respins”, dupa ce acesta a obtinut note sub cinci la cele trei probe scrise.

„Nicolae Guta a obtinut nota 1.00 la Limba romana, nota 3 la Matematica si nota 2 la Geografie”, a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX Alexandru Lautaru, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Hunedoara, care initial spusese ca este vorba chiar despre manelistul Nicolae Guta, si nu de catre fiul sau.

Fiul lui Guta a dat examenul la Scoala Generala numarul 4 din Petrosani, unitate de invatamant la care au sustinut bacalaureatul absolventii din trei licee din Petrosani. Directorul Liceului „Apollonius” Petrosani, Mia Albescu, a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX ca Nicolae Guta venea „din cand in cand pe la cursuri”, acesta referindu-se in declaratia initiala tot la manelistul Nicolae Guta. Nicolae Guta are 45 de ani, iar fiul sau, care a absolvit in anul 2012 cursurile Liceului privat „Apollonius” din Petrosani, are 18 ani.

Intrebarile e, cum de a reusit a trece de a intrat la bac ?

A fost greu sa cititi propozitia de mai sus ? Limba romana ne omoara pe toti …

RECOMANDARI :

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: