Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Arta seductiei – Abordarea …

Posted by club13 pe ianuarie 15, 2010

Ea este tinta. Prietenul ei este obstacolul. Si acest „ostacol” va deveni nervos cand tu intri in vorba cu „tinta”. Cand se va simtii ignorata, „tinta” va deveni din ce in ce mai nervoasa, si in final va actiona, bagandu-se intre tine si „obstacol” cu vorbe de genul: „trebuie sa plecam acasa (sau in alta parte)”, sau ” vino sa-ti arat ceva” etc. Daca tu nu ai petrecut cu „tinta” mai mult de 10 – 15 minute, influenta pe care tu o ai asupra ei este cu mult mai mica decat influenta „obstacolului”, si atunci, eventual, vei mai avea doar sansa ca in timp ce pleaca, sa-i strecori in palma, numarul tau de telefon. Retine insa, ca in general, in asemenea momente ai pierdut, esti mort.

Bun, si atunci ce-i de facut? Tactica de abordare trebuie sa fie alta: incepe prin a ataca frontal „obstacolul”: prieten, frate, coleg se scoala, sau ce-o fi fiind: intra cu el in vorba, imprieteneste-te cu el, creaza-ti o relatie excelenta cu el, astfel incat sa nu simta intr-o prima faza nici un resentiment atunci cand „ataci tinta”.

Fii cat mai dinamic, glumet, incearca sa captezi atentia , nu numai a „obstacolului”, dar si a intregii asistente, spune glume, strange cat mai multe maini, fa-i sa rada, sa se simta bine. Cand ai realizat toate acestea, iti poti focaliza toata energia asupra „tintei”, care, apropo, este oricum, jumatate castigata, pentru ca pana acum, te-a urmarit cu toata atentia, si s-a amuzat la glumele tale alaturi de ceilalti. Daca vei face toate acestea, e foarte greu de grezut sa nu ai sorti de izbanda. citeste tot articolul aici -> Arta seductiei – Abordarea …

.

.

RECOMANDARI :

Sms-uri de dragoste, Statusuri, Mesaje

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: