Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Poza sexy cu scandal ( Sarah Palin )

Posted by club13 pe noiembrie 21, 2009

Sexy… sau nu …

Pentru a două oară de când a intrat în lumina reflectoarelor pe scena politică americană, o poză a fostul guvernator de Alaska şi candidat la vicepreşedinţia SUA Sarah Palin, aleasă de revista Newsweek pentru copertă a iscat discuţii aprinse. În timp ce susţinătorii şi oponenţii lui Palin s-au luat la ceartă, iar protagonista imaginii a amendat alegerea editorilor ca fiind „sexistă” şi imaginea „scoasă din context”, aceştia s-au scuzat simplu spunând că era „cea mai interesentă poză pe care o aveam”.

Poza o prezintă pe Sarah Palin în pantaloni scurţi de alergat şi face parte dintr-o galerie care însoţea un articol din revista Runner’s World referitor la pasiunea fostului guvernator pentru acest sport, intitulat „Sunt o alergătoare”. În postul Newsweek de pe contul său de Facebook, Palin a criticat alegerea conducerii publicaţiei de a ilustra o analiză asupra relevanţei carierei sale politice cu o poza făcută pentru un articol despre fitness.

Sarah Palin scrie că alegerea editorilor pentru copertă este „regretabilă” şi acuză revista că, în cazul ei, s-a concentrat pe aspectele irelevante: „Când vine vorba de Palin, această revistă de „ştiri” s-a mulţumit să se concentreze pe aspectele irelevante, decât pe cele relevante. Articolul din Runner’s World de la care a fost luată poza era despre sănătate şi fitness – un subiect important pentru mine şi critic pentru naţiune.” Totodată, critică abordarea „scoasă din context”, dă de înţeles că n-a fost surpinsă de atac şi dezaprobă tendinţa mass-media de face orice pentru a atrage agenţia. „Abordarea aleasă de Newsweek este sexistă şi aşteptată deja de multă vreme. Dacă se poate învăţa ceva din asta: arată de ce nu trebuie să judeci o carte după copertă, gen sau culoarea pielii. Mass-media ar face orice să atragă atenţia – chiar dacă însemnă scoatere din context”.

Sursa : Gandul vlad.mironescu@gandul.info

CAMPANIA :  ” RUSINE METROREX “  !!!

Recomandari :

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: