Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Monica Columbeanu: De astăzi mă comport ca o jigodie!

Posted by club13 pe noiembrie 18, 2009

Monica de azi e o jigodie ?

Esecul de la „Dansez pentru tine” şi barfele ca Irinel umbla cu altele  şi-au spus cuvântul, iar Monica a clacat, pur şi simplu. Vedeta a cedat nervos la o prezentare de modă, a refuzat să ofere interviuri şi a promis solemn că, de acum înainte, va adopta o atitudine demnă de o jigodie. Soţia lui Iri este supărată nevoie mare şi reuşeşte să-şi atragă noi antipatii. Se pare că eşecul de la „Dansez pentru tine” a marcat-o atât de tare încât şi-a ieşit din pepeni şi, asemeni fotbaliştilor răzvrătiţi, a hotărât să intre în silenţio stampa. Acum, că a spus „adio” antrenamentelor istovitoare din sala de dans, Monica şi-a reluat activitatea de manechin, iar luni seara a fost vedeta prezentării de modă „Pasiune”, semnată Liza Panait. Asaltată de microfoane în culise, soţia lui Iri le-a întors spatele reporterilor, lăsându-i cu ochii în soare şi s-a retras, nervoasă, într-un colţ, semn că titulatura de „scorpia de la Izvorani” nu o deranjează deloc. „Nu mai am chef de nimic. De acum înainte chiar mă voi comporta ca o jigodie. Şi aşa se spun atâtea lucruri urâte despre mine, măcar să se spună pe bună dreptate”, ne-a spus Monica, pe un ton deja resemnat. Momentul culminant a fost la sfârşitul prezentării, când Adrian Filote, fostul ei şofer, actualmente reporter la „Acces direct” (Antena 1), s-a dus să-i ia interviu.

Cu un aer de superioritate mai mult decât evident, Columbeanca nu numai că l-a tratat cu indiferenţă, ba chiar s-a prefăcut că nu-l vede. Cu privirea îndreptată în partea opusă, vedeta a trecut nepăsătoare, pe lângă el, în pofida faptului că Filote îi adresase, deja, o întrebare. De îndată ce a ieşit din culise, Monica a mai stat câteva minute de vorbă cu Iri, în holul Hotelului Howard Johnson, după care a plecat, fără să-şi ia „la revedere” de la cineva.

Recomandari :

Film 2012 – Am fost avertizati – subtitrare download, Official Trailer

Enrique Iglesias – Sad Eyes – Clipul in care Enrique se mastureaza ( video )

Legenda Lui Mos Nicolae

Despre 1 Decembrie – Ziua Romaniei

Reclame

Un răspuns to “Monica Columbeanu: De astăzi mă comport ca o jigodie!”

  1. MIO DOR said

    saraca fata prin cate trece…. ce tara de c…t este Romania noastra. cum de o hartuieste toata lumea asta? cum de nimeni nu o ajuta ? fratilor, MONICA GABOR nu a omorat pe nimeni si nici nu facut vre-un rau cuiva, de ce o jigniti si dati cu pietre in ea? cine sunteti voi sa o condamnati? sa va fie rusi si frica de Dumnezeu. MD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: