Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Cei de la antena sunt „Anti Base „

Posted by club13 pe Noiembrie 12, 2009

” Antenele  ”  incearca sa spele creierul romanilor .  Antena 3 Comunista  !

CNA a amendat cu 10.000 de lei postul de televiziune Antena 3 pentru că nu a asigurat reprezentarea PDL în cadrul celor opt emisiuni de dezbatere electorală din perioada 5-9 noiembrie, cu circumstanţa agravantă că nici până joi, Antena 3 nu a avut invitaţi democrat liberali.

Potrivit reprezentantului Antena 3, postul a trimis către biroul de presă al PDL lista emisiunilor electorale şi pe cea a invitaţilor, dar partidul nu a dat niciun răspuns. Printre democrat-liberalii invitaţi de Antena 3 la emisiunile de dezbateri s-ar număra, astfel, candidatul la preşedinţie Traian Băsescu, Adriean Videanu, Elena Udrea, Vasile Blaga, Gheorghe Pogea şi Radu Berceanu.

Pe de altă parte, reprezentantul PDL Sulfina Barbu a susţinut că, din 5 noiembrie, postul de televiziune Antena 3 „nu a mai primit niciun reprezentant PDL la dezbaterile electorale”. „În fiecare zi am solicitat planificarea programărilor pentru dezbateri”, a spus aceasta.

În intervalul 5-9 noiembrie, la emisiunile de dezbateri ale Antenei 3, PSD+PC  a avut 22 de participări, PNL 18, în vreme ce PDL şi UDMR nu au avut nicio reprezentare, potrivit raportului CNA.

„Postul de televiziune Antena 3 nu acordă acces reprezentanţilor Partidul Democrat Liberal în dezbaterile electorale şi ne-electorale, dar cu teme şi invitaţi politici . Această atitudine a postului Antena 3 a început cu data de 5 noiembrie a.c., în ciuda faptului că Partidul Democrat Liberal a cerut timpi de antenă la data de 19.09.2009, conform legislaţiei specifice campaniei electorale. (…) PDL a ataşat la sesizarea trimisă CNA şi cererile transmise către Antena 3 cu privire la emisiunile electorale. Vă rugăm să ne transmiteţi planificările emisiunilor de dezbatere politică ale postului Antena 3 pe perioada campaniei electorale. Partidul Democrat Liberal doreşte să întocmească o grilă completă cu cei desemnaţi să participe în emisiunile dumneavoastră – până la închiderea campaniei”, se arată în sesizarea PDL.

Anunțuri

Un răspuns to “Cei de la antena sunt „Anti Base „”

  1. Anne Marrie said

    NOI AM LUAT….. M…..U…….I.E…..CATEVA ORE….VOI TONOMATELOR O SA LUATI 5 ANI…..iata ca Basescu le-a dat in nas cioflingarilor: Ciutacu si Badea si intregii echipei de la antena 3…de-acum nainte 5 ani de zile asta o sa luati….javrelor ordinare….v`ati facut televiziunea de rahat….deja incepe sa miroasa a KK …jigodiilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: