Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Bomba de la Rusi

Posted by club13 pe Februarie 22, 2009

bombaUn pachet suspect i-a alertat pe angajaţii oficiului poştal din oraşul rus Abakan. Speriaţi peste măsură, oamenii au crezut că în interiorul pachetului se află o bombă. Poliţiştii au ajuns imediat la faţa locului pentru a rezolva problema. Conţinutul pachetului s-a dovenit a fi inofensiv, dar deosebit de jenant.

Potrivit Russiatoday.com, oamenii au intrat în panică după ce pachetul a început să vibreze ameninţător. Astfel că angajţii poştei au decis să sune poliţia. În scurt timp, 50 de persoane au apărut la faţa locului, inclusiv pompieri şi genişti. În plus, persoanele care locuiau în zonă au fost evacuate.

Însă, stupoare: în momentul în care au reuşit să deschidă pachetul, poliţiştii au făcut o descoperire jenantă. În locul bombei care speriase pe toată lumea era un…vibrator.

Inspectorul-şef Vladimir Poliţaev, a declarat: „Operaţiunea a durat mai mult de o oră. Un câine poliţist a cercetat coletul, însă nu a descoperit explozibil. Pachetul a fost deschis şi înăuntru a fost descoperit un vibrator”.    Autorităţile nu au precizat, însă, dacă expeditorul va fi amendat pentru acest incident. Potrivit regulamentului poştei, bateriile trebuie scoase din obiectele trimise prin serviciul poştal.

Surse : h4x3d.com, Antena 3

Alte Articole  :

Explozie puternica de raze gamma loc în constelatia Carina

Dj Rynno & Sylvia – Huska

Miroslava Prillerova Profesoara HOT

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: