Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Cum să fii sexy de Valentine’s Day

Posted by club13 pe februarie 14, 2009

Cum să fii sexy de Valentine’s Day

De Valentine`s Day si Dragobete eşti dispusă să faci orice sacrificiu pentru a arăta cât mai bine pentru bărbatul iubit. Vrei să îl şochezi atât de tare, să nu-şi mai poată lua ochii de la tine, doar că, pe ultima sută de metri, te cuprinde teama că ai putea arăta exact ca un brad de Crăciun şi atunci ai nevoie de sfatul unui specialist.

Materiale preţioase

Rochia nu va fi niciodată detronată. Mai întâi de toate, pentru a fi sexy, contează să te simţi foarte bine în pielea ta. „ Simplitatea este cuvântul-cheie. Pentru o apariţie spectaculoasă poţi alege o rochiţă roşie sau mov, iar dacă vrei să pari inocentă, culorile pastelate te vor scoate din impas. Materialele cât mai preţioase, satin, triplu voal, dantelă, te vor scoate din anonimat, iar pantofii cu toc foarte înalt sau sandelele sunt lege. Accesoriile nu ar trebui să lipsescă, iar poşeta sofisticată trebuie asortată cu ţinuta”, ne sfătuieşte Catinca Roman.

Ochi de pisică

O privire senzuală, plină de mister, îţi va evidenţia, fără urmă de îndoială, latura romantică. Tocmai de aceea, accentul cade pe ochi. Genele false sunt în continuare pe val şi vă ajută să obţineţi efectul de „ochi de pisică”. Putem folosi un tuş sau chiar fard negru, dar fără a exagera, iar pentru buze, un gloss transparent va face senzaţie. Pentru un aer mai îndrăzneţ, poţi opta cu încredere pentru un ruj roşu sau ciclamen, doar dacă fizionomia permite. Nu trebuie să uităm nici unghiile, care trebuie să fie… roşii.

Bucle jucăuşe

Un păr îmbâcsit de spumă şi fixativ nu e nicicum sexy. În funcţie de ţinută şi de ocazie, îţi poţi alege şi coafura, dar cu onduleurile sigur nu vei da greş. De data asta, ondulatorul câştigă teren în favoarea plăcii, iar buclele sunt extrem de sexy, dar trebuie să pară cât mai naturale. „Agrafele decorate cu strasuri, bentiţele elegante sau voaletele garantează o apariţie sofisticată”, ne sfătuieşte Catinca Roman.

RECOMANDARI :

Mesaje de Sf. Valentin

Dragobetele, Ziua Indragostitilor la romani
Declaratii de dragoste – Declaratii de iubire pentru orice ocazie
Mesaje Statusuri si Citate

Happy Valentine`s Day !

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: