Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Elena Gheorghe ne face de ras la Eurovision ?

Posted by club13 pe februarie 11, 2009

Potrivit unui sondaj realizat de esctoday.com, “Balkan Girls”, piesa cu care Romania participa la Eurovision 2009, se claseaza pe cea de 12-a pozitie, din cele 15 piese calificate pana in prezent. Vezi Clipul piesei care ne reprezinta aici – > Elena Gheorghe – Balkan Girls

De fiecare data cand o tara isi anunta alesul, esctoday.com organizeaza un sondaj pentru a evalua piesa respectiva si pentru a afla care sunt melodiile cele mai populare. Vizitatorii au la dispozitie 6 variante de vot: imi place la nebunie/imi place/merge/nu are nimic special/nu-mi place/imi displace total. Optiunile sint transformate in puncte cu urmatoarele valori: 3, 2, 1, -1, -2 si -3.

Imediat dupa melodia Elenei Gheorghe se afla piesele Olandei, Ciprului si Belarusului. In cadrul aceluiasi pol, primele 3 pozitii sunt ocupate de Turcia ( melodia “Dum tek tek”), Finlanda ( piesa “Lose control”) si Danemarca (melodia “Believe again”).

Clasamentul este deocamdata provizoriu, el urmand probabil sa sufere modificari odata cu anuntarea restului de 38 de piese care se vor califica pentru competitia de la Moscova.

Recomandari :

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: