Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Andreea Spătaru, gravidă după maratonul sexual

Posted by club13 pe ianuarie 7, 2009

Multă lume a fost surprinsă atunci când iepuraşul Andreea Spătaru a anunţat că vrea să devină mămică. Nu de alta, dar, la 23 de ani, frumoasa blondă părea să mai aibă destule de arătat. Dar decizia vedetei a fost fermă şi nimic nu i-a putut schimba intenţiile. Acum, Andreea este însărcinată în trei luni şi dezvăluie de câtă muncă a fost nevoie pentru a concepe primul urmaş. Pur şi simplu, ea şi-a supus iubitul unui adevărat maraton sexual timp de 90 de zile.
Scăpat din tumultuoasa legătură cu Ioan Boschet, iepuraşul a mai avut o „rătăcire” înainte de a-şi găsi marea dragoste. Dar de când l-a întâlnit pe afaceristul Sorin Marica, zis „a’ lu’ Capone”, blonda a ştiut ce vrea de la viaţă. Şi nu rochia de mireasă o interesa, ci mai ales să dea naştere unui copil. Cum şi partenerul de viaţă abia aştepta să aibă un urmaş, cei doi s-au pus pe treabă. Inclusiv cu lumânări aprinse la biserică. Iar acum sunt cât de poate de fericiţi.
„Mi-am dorit foarte mult să devin mamă şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat. Trei luni m-am chinuit să rămân gravidă”, a dezvăluit blonda pentru Click!. De ce s-a grăbit?! Simplu, explică tot ea: „Cu cât sunt mai apropiată de vârsta lui, cu atât am să-i pot înţelege mai bine problemele, iar el va fi mândru că are părinţi tineri”. Cât despre opoziţia părinţilor, transformaţi în bunici la puţin peste 40 de ani, ea nu a ţinut prea mult. Acum, toată lumea are grijă de Andreea cea însărcinată. Singura (deocamdată) enigmă este sexul copilului. Atât frumoasa, cât şi afaceristul şi-ar dori un băiat, dar dacă va fi fetiţă, nu vor fi prea trişti. Până la urmă, este doar prima încercare, nu?

TOP ARTICOLE : Noutati BloguriChat Club 13 | Urari de la Multi Ani

sursa : vdtonline

.

Link-uri :

Urari de La Multi Ani de Sfantul Ioan

Despre Magie | Fixuri Zodiacale | Despre Horoscop

Sexy-braileanca si sanii ei cei noi

Valentine’s Day Vs Dragobete

Vine Boboteaza si cu Sf. Ioan ! Datini si  traditii

Deshumarea Miss Vacantei 2008 – Diana Malos

“Elevul porno” s-a apucat de prostitutie pe doar 200 lei cu femei si barbati

Deshumarea Miss Vacantei 2008 – Diana Malos

In pat cu Alexandra Adam pentru 200 Euro

6.000 de specii cale de disparitie

Lasă un comentariu