Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Club al homosexualilor in PlayStation Home

Posted by club13 pe ianuarie 2, 2009

Club al homosexualilor in PlayStation Home, noua lume 3-D virtuala gratuita pentru PlayStation 3.

Un tanar gamer de 18 ani a dorit sa creeze un club al homosexualilor in PlayStation Home, noua lume 3-D virtuala gratuita pentru PlayStation 3.

Insa cuvintele pe care acesta le-a utilizat – „gay”, „lesbian” si „bisexual” – au fost eliminate din casutele de text si nu au fost permise pentru a denumi cluburi sau a efectua postari pe forumurile cluburilor. Tanarul, care este heterosexual dar care sustine drepturile homosexualilor, a ridicat aceasta problema inca din faza cand Home se afla in stadiu de testare beta privata, insa problema a persistat si dupa lansare versiunii de testare beta publica a Home, pe 11 decembrie.
Problema legata de cenzurare este doar una dintr-un sir de alte probleme legate de Home, care a fost gandita ca o comunitate sociala virtuala pentru gameri. Utilizatorii au avut probleme in a accesa Home inca din prima zi si au continuat sa aiba probleme la conectare, determinand compania Sony sa lanseze un patch pentru a rezolva aceste probleme. Insa acest patch a suspendat temporar voice chat-ul.
Dar problema legata de conectare nu a fost singura. Utilizatorii s-au plans pe forumurile Home ca sunt hartuiti in lumea virtuala de comentarii rasiste sau sexuale. Altii s-au plans ca unele articole din lumea virtuala Home sunt prea scumpe. Iar cativa au observat ca unele dintre articolele lor au disparut din apartamentele lor virtuale.
Un purtator de cuvant al Sony Computer Entertainment a declarat ca aceasta imbunatateste zilnic Home tinand seama de sugestiile si plangerile utilizatorilor. Acesta a subliniat ca desi lumea virtuala este deschisa publicului, este inca testata si se continua dezvoltarea ei.
Legat de cuvintele cenzurate, Sony a spus ca Home a utilizat filtre in versiunea de testare privata. Insa cand serviciul a fost lansat public, acesta ar fi trebuit sa permita aceste cuvinte.

Sony a reamintit vizitatorilor Home despre politica sa de toleranta zero, care permite utilizatorilor sa raporteze abuzurile din Home comunitatii de moderatori. Acestia solicita activ feedback de la utilizatori.

sursa :  smart news

Links : Cele Mai HOT femei

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: