Club13's Weblog

Blogul cu stiri

Mos Craciun a ajuns in Romania !!!

Posted by club13 pe Decembrie 24, 2008

Copiii stiu ca Mos Craciun vine de la Polul Nord, intr-o sanie trasa de reni. La Constanta, Mosul a aparut din mare sau a venit calare pe o autospeciala.
Scafandrii constanteni au aratat ca, daca vrea, Mos Craciun poate sa ajunga la cei mici si pe sub apa. Astfel, copiii militarilor din Fortele Navale s-au adunat la bordul unui vas, unde
l-au asteptat pe Mos Craciun, care le-a adus daruri din adancul marii. La Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta, Mosul si-a facut aparitia pe o autospeciala. Sacul lui era atat de greu incat a fost coborat numai cu ajutorul pompierilor ca sa fie dus la bradul unde asteptau, nerabdatori, copiii.
Militarii Batalionului 341 Infanterie „Rechinii Albi” din localitatea constanteana Topraisar, dislocati in Teatrul de Operatii din Irak, au facut pe Mos Craciun pentru copiii Scolii Ibn Rashed, din localitatea Al Shekara, provincia Dhi Qar. Cadourile oferite celor 200 de elevi au constat in obiecte de igiena personala, jucarii, dulciuri si rechizite scolare. Chiar daca acolo nu se sarbatoreste Craciunul, romanii le-au povestit despre semnificatia acestei zile la crestini.

Sursa : Cancan

Legenda lui Mos Craciun

Mos Craciun Deghizat !!! Funny

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: