Club13's Weblog

Blogul cu stiri

DN1 A Blocat !!!

Posted by club13 pe Decembrie 24, 2008

Atenţie la drum, dacă mergeţi la munte! Din cauza viscolului şi poleiului, circulaţia este blocată pe DN1 A, între Cheia şi Săcele. Peste 20 de maşini se află pe marginea drumului.
Probleme sunt şi pe DN 1, între Predeal şi Timişu de Jos, unde ninsoarea şi carosabilul alunecos le dau bătăi de cap şoferilor.
Utilajele de la Drumuri nu pot acţiona pentru deszăpezirea DN1 A, din cauza viscolului şi a maşinilor rămase pe carosabil. Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să evite deplasările pe drumul naţional amintit până la îmbunătăţirea situaţiei meteorologice.

Club13’s Weblog ← Visit site

La această oră, şi circulaţia rutieră pe mai multe şosele din judeţul Suceava este îngreunată, din cauza poleiului de pe partea carosabilă. În astfel de condiţii meteo rutiere nefavorabile se circulă pe DN2, pe tronsoanele Negostina – Ratoş – Grăniceşti şi Ratoş – Dorneşti – Rădăuţi.
Pentru evitarea evenimentelor nedorite, Direcţia Poliţiei Rutiere le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă şi atenţie sporită, să mărească distanţa de siguranţă în mers şi să evite utilizarea frânei de picior.

Sursa : Realitatea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: